VESTERBRO 34, 9000 AALBORG
TLF. 23 ­62 ­84 ­38 - TLF. 93 ­86 ­84 ­38
Kørekort til personbil - Ascot køreskole

Kørekort til Personbil 

Ascot Køreskole ligger centralt i Aalborg, på hjørnet af Vesterbro og Prinsensgade, blot et stenkast fra Banegården så det er meget let at komme til teorilokalet og tage dit kørekort til personbil.

Vi tilbyder undervisning til almindelig bil dvs. kategori B kørekort, herunder rutinetimer og generhverv samt trailerkørekort kategori BE. Hvis du skal tage  kørekort til personbil på engelsk  så er Ascot køreskole igen den rigtig køreskole for dig!

Du kan forvente at få en succesoplevelse, hvad enten du skal have rutinetimer eller op til en køreprøve. Vi har elever fra hele Aalborg og det store opland. Vi har for nyligt åbnet en ny afdeling i byen Hjørring, så hvis du overvejer at tage kørekort og bor i nærheden af Hjørring kan du med fordel vælge vores skole i Hjørring.

 

Lidt generelt om forløbet

Hos Ascot Køreskole underviser vi på små hold som hele tiden er tilpasset elevens ønske og stadie i undervisningsforløbet. Du bliver således hele tiden ledt fra en lettere til en sværere opgave.

Der er teoriaftener hver mandag og onsdag i 6 uger, derefter kan du hvis du er klar komme til en teoretisk og praktisk prøve.

Vi henter dig gerne ved dit uddannelsessted, læreplads, arbejde, hvis det er i midtbyen. Som køreskole tænker vi på miljøet, og underviser i biler der kører omkring 20 km/l, uden at være kedelige.

 

Krav til kørekort hos Ascot Køreskole

Generelt:

Lektioner:

For at forstå lovkravene skal du vide at en lektion skal vare mindst 45 minutter, derfor er alle vore lektioner i undervisningsforløbet opdelt i et antal lektioner a’ 45 minutter.

 

Mindstekrav til B kørekort:

  • Teori: Mindst 29 lektioner a’ 45 minutter
  • Kørsel: Mindst 24 lektioner a' 45 minutter
  • heraf 8 på baner og 16 på vejen

 Vi gør opmærksom på, at mange elever har brug for mere end de 16 kørelektioner på vejen.

 

Førstehjælp:

For at blive godkendt til kørekort ved politiet, skal alle have et såkaldt færdselsrelateret førstehjælpskursus - med hjertestarter før de kan ansøge om kørekort, kurset tager (lovkrav) 8 timer og afholdes i vore teorilokaler hver 3 lørdag. Man kan godt påbegynde teoriundervisning uden at have gennemført førstehjælpskurset. Vi tilråder at gennemføre førstehjælpskurset hurtigt efter holdstart.

Se holdstart til førstehjælp.

 

Teori:

Loven foreskriver et minimum af undervisning før du kan gå til teoriprøve.

Du skal som minimum gennemføre 29 lektioner i teori.

Vi tilbyder dog ubegrænset teoriundervisning, det er traditionelt tavleundervisning, Skulle du være ordblind så er det ikke nogen hindring - hos os får du også en teoribog samt adgang til online teoriprøver i 120 dage, alt sammen er med i pakkeprisen.

 

Husk, det er et lovkrav at du følger teorilektionerne, da denne danner grundlaget for den efterfølgende undervisning i skolevognen.

 

Praktik:

Loven foreskriver et minimum af undervisning før du kan gå til køreprøve, og den praktiske del består af:

  • 4 lektioner på manøvrebane (kravlegård)
  • 16 lektioner på vej
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)

 På manøvrebanen skal du prøve at betjene bilen og lave forskellige øvelser, så du får en fornemmelse af bilen, og hvordan den betjenes, før du skal ud i trafikken.

 

I de 16 lektioner på vej vil du lære at betjene bilen under forskellige vej- og færdselsforhold. Det er derfor nødvendigt at du kører på forskellige tidspunkter af dagen, og der er også en køretime i mørke.

 

På køreteknisk anlæg (KTA) skal du prøve det vi ikke kan øve på offentlig vej, så du får en fornemmelse af hvordan bilen reagerer under forskellige forhold, for eksempel udskridning på glat vej. Til den praktisk prøve vil du biive stillet nogle kontrolspørgsmål i teorien.

 

Pris:

Tilmeld jer 3 sammen og få kr. 500,- i rabat på B-kørekort! Du kan også tage første teoritime gratis fot at se om vi lever op til dine forventninger. Vores priser er transparante og i den lave ende. Du skal ikke betale for meget for et kørekort.

Nu kan du få finansieret dit kørekort via IKANO bank rentefrit. 

 

 

personbil1-aalborg

 

 

billig-korekort-til-personbil

 

 

lynkursus-til-personbil