VESTERBRO 34, 9000 AALBORG
TLF. 23 ­62 ­84 ­38 - TLF. 93 ­86 ­84 ­38
Om os - din køreskole i Aalborg
Kim Madsen

Kim Madsen

Kørelærer

​Kim er uddannet kørelærer på Midtjysk Kørelærer Uddannelse.(MKU) i Viborg, og videreuddannet i Aalborg til Storvogns kørelærer, således at Kim er i stand til at undervise i Personbil, Lastbil, hænger, bus, bus-erhverv, samt (BE) stort trailerkørekort. Kim har en Diplomuddannelse i Erhvervspædagogik til gavn for elever med indlærings barrierer.

​Kategorier:
B - BE - C - CE - D - DE, samt stor erfaring med nervøse eller stressede elever.

 
​​Egon Sørensen

​Egon Sørensen

Kørelærer

​​Egon er uddannet kørelærer i Aalborg, og har siden da ført rigtig mange glade elever op til køreprøve. Egon er derfor et velkendt ansigt i Aalborg og omegn, og kendt for sit rolige væsen. Egon er nu en fast del af Team Ascot.

​Kategorier:
A + B samt stor erfaring med nervøse og stressede elever.

 
Jesper Jensen

​Jesper Jensen

Kørelærer

​​Jesper er uddannet kørelærer i 2008. Jesper har gennem årene været ansat ved flere køreskoler i Nordjylland og har derfor stor erfaring med hele det nordjyske.

​Kategorier:
B - BE - C - CE - D - DE, samt stor erfaring med at undervise helt unge elever.​

 
​Rene Nielsen

​Rene Nielsen

Kørelærer

​​Rene er uddannet kørelærer i 2012. Rene har været ansat ved andre køreskoler i Aalborg og er dermed kendt i området.

​Kategorier:
B og har god erfaring med at undervise helt unge elever.​

 
Claus Kyndi

Claus Kyndi

Kørelærer

Claus er uddannet storvognskørelærer fra Dansk Kørelærer Skole i København. Han har arbejdet ved Forsvaret fra 1989 til 1995 i København, hvorefter han flyttede til Aalborg Kaserner hvor han var til 2015. Han underviser i kategorierne: Personbil - Stort trailerkort (BE) - Lastbil – Anhænger – Bus - Bus Erhverv. Claus er også førstehjælpsinstruktør. Underviser gerne med et smil på læberne, så eleverne forstår materialet og efterfølgende klarer en sikker kørsel i trafikken. Claus er - sammen med Svend Petersen - vores ansigt udadtil i Hjørring.

​Kategorier:
B - BE - C - CE - D – DE

 
Jesper G. Larsen

Jesper G. Larsen

Kørelærer

Jesper er uddannet kørelærer fra Aalborg og er bosiddende i Gistrup. Jesper har stort kendskab til veje og vejforhold i det Nordjyske fordi han har arbejdet ved vejvæsenet i Regionen og Aalborg kommune. Jesper har stor erfaring med kørsel i alle køretøjer og elsker at arbejde med mennesker.

​Kategorier:
B

 
Bettina Flensdorf

Bettina Flensdorf

Kørelærer

Bettina er kørelærer fra Aalborg - hun kender byen ud og ind. Hun er rolig og omhyggelig og hun møder altid sine elever med et smil og godt humør. Hun tager hensyn til hver enkelte elevs behov, for vi lærer alle forskelligt. For hende er det vigtigt, at eleverne ser frem til deres næste køretime.

​Kategorier:
B

 
Svend Hastrup Petersen

Svend Hastrup Petersen

Kørelærer

Svend er uddannet kørelærer i Aalborg i 2013, og har siden da været kørelærer i Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev. Svend har fra 2016 været kørelærer i Aalborg, og har fra sommeren 2018 været kørelærer hos Ascot Køreskole. Svend er fra oktober 2018 vores ansigt udadtil - sammen med Claus Kyndi - i vores nye afdeling i Hjørring. Svend er derfor et velkendt ansigt i Hjørring / Aalborg og omegn, og kendt for sit rolige væsen.

​Kategorier:
B, samt stor erfaring med stressede eller nervøse elever

 
​Heidi Kyed

Heidi Kyed

Kørelærer

​​Heidi er uddannet kørelærer fra 2018 og er i løbet af år 2018 blevet en fast del af team ASCOT. Hun er allerede blevet kendt for sit rolige væsen og fleksibilitet. Hun underviser gerne med et smil på læberne, så eleverne forstår materialet og efterfølgende klarer en sikker kørsel i trafikken.

​Kategorier:
B​