VESTERBRO 34, 9000 AALBORG
TLF. 23 ­62 ­84 ­38 - TLF. 93 ­86 ­84 ­38
Generhvervelse af kørekort i Aalborg

MÅLRETTET UNDERVISNING TIL GENERHVERVELSE AF KØREKORT TIL KAT ”B”.

Hvis du har fået kørselsforbud, ubetinget frakendt kørekortet eller betinget frakendt kørekortet, så kontakt os til at hjælpe dig med at komme igennem prøverne. I alle 3 tilfælde skal du igennem en teoretisk og praktisk prøve, og det er nødvendigt med både teoretisk, samt praktisk undervisning for at kunne bestå prøverne. Ved ubetinget frakendelse og kørselsforbud, skal du sørge for at ansøge om generhvervelse i god tid. Dette foregår gennem Borgerservice, men vi er gerne behjælpelige.


UNDERVISNING

Vi har undervisning med henblik på generhvervelse, hver mandag og onsdag, enten kl. 17 00, eller kl. 19 00.

På disse undervisningsaftener sidder du sammen med andre i samme situation. Du vil få vejledning i hvordan teoriprøven skal klares. Denne undervisning, samt en online kode og en teoribog vil gøre dig klar til en teoriprøve. Kørslen aftales individuelt.


GENERHVERV DIT KØREKORT BILLIGT 

Det er billigt at generhverve kørekort hos Ascotkøreskole. Pris ved betinget eller ubetinget frakendelse af førerretten 2.950 kr.

Pris ved kørselsforbud med krav om særlig køreundervisning 4.150 kr.

Bemærk at dette er en TOTALPRIS på en generhvervelse, forudsat at du ikke skal have ekstra lektioner, og at teori og køreprøve bestås første gang. Altså INGEN SKJULTE UDGIFTER!

Dog skal du betale et prøvegebyr på 890,00 kr. til statskassen.

Generhverv dit kørekort billigt - se priserne her


TILMELDING

Tilmeld dig online her og start på næst kommende mandag eller onsdag.

Du kan også altid komme ind på køreskolen mandag eller onsdag kl. 16.00-21.00 og tilmelde dig eller ringe på 23628438, så aftaler vi det fornødne.

NB! Når det drejer sig om generhvervelse og kontrollerende køreprøver, kan du starte på undervisning fra dag til dag. Du er således ikke afhængig af ventetid på holdstart.

 


46100907 Subscription XL 4 450x470