VESTERBRO 34, 9000 AALBORG
TLF. 23 ­62 ­84 ­38 - TLF. 93 ­86 ­84 ­38
Cookie- og persondatapolitik

COOKIES

Ved at benytte ascotkoreskole.dk accepterer du, at vi bruger cookies.

Vores kontaktinformationer:

Ascot Køreskole
Vesterbro 34,
9000 Aalborg

23 ­62 ­84 ­38 - 93 ­86 ­84 ­38

kimascot@hotmail.com

HVAD ER COOKIES

En cookie er en lille smule tekst, som en hjemmeside sender og lagrer på den besøgende computer, så diverse oplysninger gemmes til næste gang, computeren besøger hjemmesiden. 

Såkaldte "førstepartscookies" er cookies der lagres af den enhed der styrer domænet hvor disses cookies lagres. Ascot Køreskoles egne cookies er altså "førstepartscookies". I de tilfælde, hvor vi tillader andre at lagre cookies på vores website, vil dette være såkaldte "tredjepartscookies".

 

VI BENYTTER FØLGENDE COOKIES 

Nødvendige cookies:

Vi benytter cookies,  der er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere korrekt, så du kan bevæge dig rundt og bruge hjemmesidens funktioner. Du behøver ikke godkende denne type cookies, da de er nødvendige for, at du kan bruge hjemmesiden. Herunder bruger vi en cookie, til at huske din samtykke til brugen af cookies.

alc_enc
PastMember
cookieconsent_status
PHPSESSID


Funktionelle cookies

Vi bruger en cookie til at huske dine præferencer og nogle  til at have de nødvendige funktioner i vores CMS (content management system) kørende. 

cms-panel-collapsed-cms-content-tools-CMSMain
cms-panel-collapsed-cms-content-tools-CMSPagesController
cms-panel-collapsed-cms-menu
PREF

Særskilt om tredjepart cookies

Google Analytics 

Ascot Køreskole anvender “Google Analytics” til at indsamle oplysninger om brugen af sitet. Google Analytics indsamler oplysninger om, hvor ofte en bruger besøger hjemmesiden og hvilke andre sites brugeren har besøgt før. Vi anvender oplysningerne til at forbedre hjemmesidens tekniske ydeevne, til at forbedre din oplevelse på webstedet, for bedre at skræddersy hjemmesiden til dine præferencer og behov, og for at gøre hjemmesiden lettere at bruge.

Google Analytics indsamler den IP-adresse som du tildeles ved dagen for besøget på hjemmesiden. Ascot Køreskole kombinerer ikke oplysninger indsamlet ved hjælp af Google Analytics med andre personlige data. Googles mulighed for at bruge og dele de oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside som indsamles af Google Analytics, reguleres af Google Analytics vilkår og betingelser, der findes på http://www.google.com/analytics/terms/us.html og Googles privatlivspolitik placeret på http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Google cookies vi bruger:

_ga
_gat
_gid

 

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her -  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Der udover er der indsat to cookies af Youtube i forbindelse med visning af to af vores youtube videoer på hjemmesiden. 

Youtube cookies:

VISITOR_INFO1_LIVE
YLS

 

SÅDAN AFVISER ELLER SLETTER DU COOKIES

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitik

Persondatabeskyttelse samt sikkerhed på vores hjemmeside betyder rigtig meget for Ascot Køreskole. Derfor er det vigtigt for os, at du forstår, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

Denne databeskyttelsespolitik vedrører den behandling af personoplysninger, der sker, når vi indsamler oplysninger om dig, samt når du bruger vores hjemmeside.

Den juridisk ansvarlige part? 

Ascot Køreskole, CVR-nr. 35643575, Vesterbro 34, 9000 Ålborg, afgør, til hvilket formål dine personoplysninger indsamles og behandles, og Ascot Køreskole er derfor ”dataansvarlig” som defineret i persondatalovgivningen.

 

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Behandlinger baseret på opfyldelse af vores kontrakt med dig

Størsteparten af de personoplysninger, som vi behandler om dig, behandles med henblik på at kunne levere en ønsket ydelse til dig og derved opfylde vores kontrakt med dig. 

Indsamling af personlige oplysninger
Når du tilmelder dig hos Ascot Køreskole – f. eks. køreundervisning eller når du udfylder vores kontaktskema – bliver dine kontaktdata brugt til at besvare din henvendelse. Vi benytter evt. oplysningerne til at kontakte nuværende og tidligere kunder med gode tilbud og feedback-anmodning.

De oplysninger vi indsamler i den forbindelse er almindelige personoplysninger : navn, e-mail, fødselsdag, adresse og telefon nummer.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?
Når du registrerer dig hos Ascot Køreskole med information om navn, adresse, telefonnummer og e-mail, gemmer vi oplysningerne i op til 1 år. Derefter slettes alle personoplysninger.

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Ascot Køreskole, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser med jævnlig sikkerhedskontrol. Ascot Køreskole giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

For at give vores kunder høj sikkerhed og beskyttelse  i form af et SSL certifikat. Dets primære funktion er at kryptere information imellem afsender og modtager, f.eks. under en online handel eller download af personlige oplysninger fra en webside. Læs mere her om SSL certifikat.

I enkelte tilfælde overfører vi data til databehandlere uden for EU og EØS. Sådanne overførsler sker dels på baggrund af databehandleraftaler samt ligeledes Europakommissionens standardkontrakter, som er vurderet at give tilstrækkelig garanti for beskyttelse af privatlivets fred, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder samt for udøvelsen af de dertil knyttede rettigheder. Europakommissionens standardkontrakter kan findes her: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en

Hvad bruger vi oplysningerne til?
Ascot Køreskole benytter dine personlige oplysninger til at kontakte dig, hvis vi har brug for din tilbagemelding omkring et overstået undervisningsforløb hos os eller eventuelt når vi har et tilbud, der kan interessere dig. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenlig.

Slette eller ændre i personlige oplysninger
Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger Ascot Køreskole har registreret om dig, ved at skrive til kimascot@hotmail.com . Du har ifølge persondataloven ret til at få urigtige eller vildledende oplysninger rettet eller fjernet, ligesom du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til ovenstående, er du mere end velkommen til at sende os en mail på: kimascot@hotmail.com  

Informationer om cookies og vores persondata politik kan blive rettet fra tid til anden, så du bedes besøge denne side regelmæssigt for at holde dig opdateret.